opc_loader

Informatie over betalen

                IDEAL
 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Betalen via iDEAL - Telebankieren

PayPal biedt u bescherming              
van aankoop tot bezorging

Als u met PayPal heeft betaald, maar u ontvangt de aankoop niet, of deze lijkt niet op de omschrijving, dan geven wij u het aankoopbedrag terug. Kies de veilige manier van betalen, kies PayPal.

Wij bieden u bescherming

Hier een paar voorbeelden van situaties waarbij uw aankoop niet op de beschrijving lijkt: U heeft een boek gekocht, maar krijgt een DVD. U heeft een nieuw product gekocht, maar dit blijkt gebruikt. U heeft drie artikelen gekocht en ontvangt er twee. Uw aankoop is tijdens verzending beschadigd of mist onderdelen (die de verkoper niet los heeft toegevoegd). U denkt dat u een origineel merkartikel heeft gekocht en ontvangt een nep-versie.

Let op:
Indien de verkoper het artikel correct heeft omschreven, maar u bent er niet tevreden mee, dan valt dit helaas niet onder de PayPal Aankoopbescherming.

Vereisten voor PayPal Aankoopbescherming:

  • Aankoopbescherming dekt alleen transacties voor per post verzendbare, fysieke en tastbare objecten welke niet in strijd zijn met de PayPal-gebruikersovereenkomst.
  • Kopers dienen binnen 45 dagen na betaling een geschil te openen. Dit geschil geldt voor de volledige prijs van het item, welke in één transactie gedaan moet zijn. Als er geen bevredigend antwoord van de verkoper wordt ontvangen, moet de koper het geschil binnen 20 dagen na indienen, escaleren naar een claim.
  • Er kunnen geen meervoudige claims op éénzelfde betaling worden gemaakt.
  • Voor een volledig overzicht van alle vereisten en voorwaarden zie de Gebruikersovereenkomst.

Uitzonderingen

Klachten over motorvoertuigen, onroerend goed, vliegtickets, digitale licenties of bestanden, op maat gemaakte goederen en Privé-transacties waarbij geld van persoon naar persoon wordt overgeschreven, vallen niet onder PayPal Aankoopbescherming. Voor een volledig overzicht van alle vereisten en voorwaarden zie de Gebruikersovereenkomst

SofortBanking

Het snelst groeiende betaalmiddel is overduidelijk SofortBanking (voorheen DirectEbanking), en is net zoals iDeal een debitcard betaaloplossing.

De voordelen van SofortBanking als enig Europees, bankonafhankelijk systeem, zijn dat er rond de 45 miljoen klanten in Duitsland (vooral hier is SofortBanking erg populair), Oostenrijk, Zwitserland en België op deze manier veiliger en sneller betalen. 

Veilig.

SofortBanking biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, noch het opladen van een tussenrekening, noch het doorgeven van creditcardgegevens is nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Eindklanten zijn bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. Daarmee voldoet SofortBanking aan de hoge veiligheidseisen van online-banking.

Mister Cash/Bancontact - Banksys                                        


Wat is Mister Cash/Bancontact - Banksys?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Mister Cash.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. 
U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.