opc_loader

Een spoed order? Een offerte op maat? Een product dat niet te vinden is? Heb je een vraag over één van onze producten, wil je graag advies over wat je precies moet kopen of wil je meer weten over onze voorwaarden? Wij zijn bereikbaar telefonisch en staan voor je klaar!

Telefonisch:

kvk-nummer

btw-nummer

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft! We staan klaar voor al uw opmerkingen, suggesties maar ook uw klachten.

U vraagt zich af wat de status van de bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan een bestelling die u geplaatst heeft? U kunt eventueel uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken.

Als u via het zelfservice gedeelte geen antwoord op uw vraag heeft, dan kunt u uw vraag stellen aan onze klanten service. Maak daarvoor gebruik van dit contactformulier.

Nog geen antwoord ontvangen?

Mocht u het contactformulier hebben gebruikt en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internet provider of uw e-mail programma e-mail blokkeert van GardenTeam.nl. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mail programma om te zien hoe u de instelling verwijdert welke zorgt voor blokkade van e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mail te ontvangen, neem alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.


GardenTeam
Vijfhuizen 4
2037gz Haarlem
Nederland
0639455494
gardenteam2018@gmail.com
IBAN: NL02INGB0008097350

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien