opc_loader

De door Aptus-Holland aangeboden producten behoren tot het absolute topsegment in de professionele land- en tuinbouw. Aptus-Holland biedt kwalitatief hoogwaardige producten aan die voor zichtbaar resultaat zorgen en toegevoegde waarde leveren. Dit houdt in dat wij geen standaard producten (zoals basis NPK meststoffen) of sterk verdunde producten aanbieden. Ieder product is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, uitgebreid getest en volgens geldende productiestandaarden geproduceerd en verpakt. De producten van Aptus-Holland voldoen aan de verwachtingen van de klanten door voor meetbare resultaten te zorgen. Aptus-Holland heeft eigen expertise in de ontwikkeling van meststoffen voor de professionele tuinbouw.

Aptus-Holland heeft van alle producten zelf de kennis in huis en beschikt over eigen formuleringen. Onderzoek en ontwikkeling worden zelf en in samenwerking met universiteiten en goed aangeschreven testcentra uitgevoerd. De producten worden dus niet van een producent of groothandel gekocht en enkel doorverkocht. Dit maakt Aptus-Holland tot een professionele partner die kan voldoen aan uw specifieke behoefte.
Bij topkwaliteit producten hoort ook een topkwaliteit uitstraling. Aptus-Holland legt daarom grote nadruk op eenduidige communicatie middels etiket, flyer, schema, folder en website. Deze worden voortdurend aangepast zodat de klanten altijd over de laatste actuele informatie en toepassingsinstructies beschikken.

 

Artikel 1 tot 9 (van de 13 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 9 (van de 13 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Aptus-Holland verkoopt geen water. De verkochte producten zijn sterk geconcentreerd en dus niet verdund met water. De literprijs van onze producten lijkt daarom in eerste instantie duurder dan die van andere producten. Maar met een liter van ons product kunt u soms tot wel 25 keer meer voedingswater aanmaken. Als dan de prijs van het product per liter voedingswater wordt berekend blijkt dat onze producten goedkoop in het gebruik zijn. Daarnaast volstaan in de meeste gevallen kleinere verpakkingen waardoor u niet meer hoeft te slepen met water.