opc_loader
BN Spraymix  5Ltr

BN Spraymix 5Ltr

Artikelnr: 932659
Bio Nova

Spraymix is een zuiver biologisch en niet giftig planten verzorgingsmiddel en bestaat uit een speciale combinatie van zeealgen en plantenextracten.

270,00 212,35 U bespaart: 21%
x
Beschrijving

 

Spraymix is een zuiver biologisch en niet giftig planten verzorgingsmiddel en bestaat uit een speciale combinatie van zeealgen en plantenextracten.

Dit product bestaat uit zeealgen, calcium chelaat, vitaminen, aminozuren, 80 spoorelementen, natuurlijke vetzuren en een groot aantal natuurlijke groei- en bloeihormonen.

De speciale combinatie van deze stoffen zorgt voor een betere stofwisseling, een betere uitloop van ogen en scheuten en een hogere chlorofyl productie, (dit is van belang bij teelten met kunstmatige belichting).

Vooral voor moederplanten en stekken is dit een belangrijk product.
Bij moederplanten zorgt Spraymix voor meer scheutvorming en dus meer stekken en voor al gesneden stekken zorgt een bespuiting met dit product voor vitaliteit en langer groen blijvende stekken.

 

DOSERING:

 

Moederplanten: éénmaal per week bespuiten met een oplossing van 15 ml. per liter.
Stekken: nadat het eerste worteltje door de startplug is gegroeid, éénmaal bespuiten met een oplossing van 10 ml. per liter.

Voor beiden geldt dat vooral onder het blad gespoten moet worden, daar zitten de meeste stomata (huidmondjes), waardoor de bladeren vloeistoffen kunnen opnemen.

Beoordelingen (0)
BN Spraymix 5Ltr heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
270,00 212,35