opc_loader
Canna Boost 5Ltr

Canna Boost 5Ltr

Artikelnr: 972847
Canna

Canna Boost Accelarator.

Verkrijgbaar in 250ml, 1 liter, 5 liter en 10 liter.

479,95 199,10 U bespaart: 59%
x
Beschrijving

CANNABOOST

Dikkere en hardere vruchten

CANNA Boost Accelerator is een zeer krachtige opbrengst- en kwaliteitverhogende bloeistimulator, speciaal ontwikkeld voor snelgroeiende planten. CANNA Boost Accelerator stimuleert de ontwikkeling van beginnende bloemetjes. Hierdoor worden de vruchten beduidend voller dan normaal. Doordat ook de afrijping van de vruchten geleidelijker verloopt, resulteert dit in een homogenere oogst. Daarbij worden de planten door het gebruik van CANNA Boost Accelerator gezonder, sterker en minder vatbaar voor ziektes en plagen. CANNA Boost Accelerator staat niet alleen garant voor een hogere opbrengst, het beschikt tevens over smaakverbeterende eigenschappen. Hiermee zorgt CANNA Boost Accelerator dus voor een kwantitatief én kwalitatief beter eindproduct. Een extraatje voor de CANNA kweker!

Toepasbaar op ieder medium of substraat

CANNA Boost Accelerator is een universele bloeistimulator, wat wil zeggen dat het zonder uitzondering op elk teeltsyteem én in combinatie met elke voeding gebruikt kan worden. Naast het toedienen van CANNA Boost Accelerator aan het substraat kan CANNA Boost Accelerator ook in het begin van de bloeifase gebruikt worden in de vorm van bladbespuiting. Het voordeel is dat de plant de bloeistimulatoren direct via het blad kan opnemen. Deze bladbespuiting dient wel direct gestopt te worden als de vruchten compact/dikker beginnen te worden.

Nog hogere opbrengsten met CANNA PK 13/14

CANNA Boost Accelerator is geen voeding, maar een additief dat de fotosynthese (stofwisseling) van de plant verhoogt. Dit zorgt voor een snellere opbouw van de vruchten. Beschikbaarheid van voedingsstoffen is van groot belang om optimale resultaten met CANNA Boost Accelerator te kunnen behalen. De beschikbaarheid van alle voedingsstoffen is gegarandeerd met CANNA voeding. Naast de vertrouwde CANNA voeding kunnen in combinatie met CANNA PK 13/14 nog hogere resultaten worden behaald. Dit komt omdat CANNA PK 13/14 de plant in extra bloei-elementen voorziet, terwijl CANNA Boost Accelerator voor de energie zorgt om deze elementen te kunnen gebruiken.

Betere afrijping en verhoogd afweersysteem

Naast bloeistimulatoren die voor een krachtige afrijping zorgen, bevat CANNA Boost Accelerator ook natuurlijke bloeiregulatoren die zowel de bloeistimulatoren uit de booster zelf, als de van nature in de plant aanwezige bloeistoffen en energie beter doseert. Hierdoor kunnen de vruchten zich regelmatiger ontwikkelen en afbloeien. Door deze betere regulering van energie heeft de plant ook voldoende energie om eventuele ziekteverwekkers af te weren. Ontbreekt de energie op de juiste plaats, dan zullen ziekten juist toeslaan, op die momenten wanneer het funest is voor de oogst.

Vollere en krachtigere smaak

Een goede oogst drukt zich tegenwoordig niet zonder meer alleen maar uit in gewicht. We zagen deze omkeer al bij de teelt van de Nederlandse tomaat en komkommer en staat nu ook voor de deur van de serieuze kweker. Kwaliteit begint een steeds belangrijkere rol te spelen en daarbij neemt ook smaak een steeds belangrijker deel van in. Met CANNA Boost Accelerator ben je naast een hogere opbrengst ook gegarandeerd van een uitstekende smaak.
Door de verhoging van de fotosynthesesnelheid zal de suikerproductie in de vruchten sterk verhoogd worden. Hierdoor is de smaak zoeter en zullen ook de natuurlijke smaakstoffen in de vrucht in hogere concentraties worden aangemaakt.

Extra informatie

CANNABOOST Gebruiksaanwijzing

 • Voor gebruik de fles goed schudden;
 • Toedienen in de verhouding 1:500 (20 ml per 10 liter kraanwater);
 • Voor eventuele extra bloeikracht, maximale concentratie 1:250 (40 ml per 10 liter kraanwater);
 • CANNA Boost Accelerator is te gebruiken in combinatie met alle andere CANNA producten;
 • Nooit gelijktijdig meegeven met waterstofperoxide-producten;
 • Verdunde oplossing doseren binnen 7 dagen;
 • CANNA Boost Accelerator kan handmatig, via druppelirrigatie en/of via bladbesproeiing worden toegediend (verhouding 1:500);
 • CANNA Boost Accelerator toedienen in combinatie met reguliere plantvoeding.

Overige aanwijzingen

 • CANNA Boost Accelerator is geen voeding, dus ook geen vervanger voor CANNA PK 13/14. Gebruik CANNA Boost Accelerator gecombineerd met CANNA PK13/14 voor een optimaal resultaat.
 • CANNABOOST toedienen in combinatie met reguliere plantvoeding
 • Vorstvrij, gesloten en donker bewaren
 • Buiten bereik van kinderen houden

Waarborgen / Garanties

De doseerflacon is vervaardigd van 100% Polyethyleen (PVC- en cadmiumvrij), een gemakkelijk afbreekbare kunststof die tevens recyclebaar is. Gecertificeerd voor gebruik in de biologische landbouw.

Beoordelingen (0)
Canna Boost 5Ltr heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
479,95 199,10