opc_loader

aliteit en eenvoud is simpel: Door alleen de beste kwaliteit ingrediënten te gebruiken, is het niet alleen mogelijk

Planten die buiten hun natuurlijke omgeving opgroeien, hebben niet genoeg aan potgrond en water. Ze kunnen wel wat extra voedingsstoffen gebruiken.Voor een mooie compacte groei en een uitbundige bloei, levert HY-PRO een unieke serie producten. Ze zijn ontstaan vanuit intensief onderzoek envijftien jaar kweekervaring. Sinds 1990 hebben de producten diverse prijzen gewonnen. 
Voor de totale levensduur
Waar de meeste plantenvoedingen slechts ingrediënten voor een bepaalde levensfase van planten bieden, levert HY-PRO producten voor de totale levensduur.De ingrediënten in onze producten brengen planten in evenwichten bevorderen het vermogen om selectief ionen (zout concentraten) op te nemen.
Eenvoudig en compleet
Onze formule is gebaseerd op eenvoud. Alles wat planten aan voeding nodig hebben, zit waar mogelijk in één product. De HY-PRO A/B (twee componentenvoeding) is geschikt voor hydrocultuur en de HY-PRO Outdoor voeding isgeschikt voor toevoeging aan de aarde voor zowel buiten- als binnenplanten. Een goede verzorging begint bij de basis en dat is bij planten het wortelstelsel,vandaar HY-PRO Wortelstimulator. HY-PRO Sproeimix beschermt bladeren tegen beschadiging van buitenaf en bevordert nieuwe bladgroei. Voor extra aandacht voor een uitgebalanceerde zuurgraad is HY-PRO PH- ontwikkeld. En de HY-PRO Potgrond Compleet biedt aarde en voedsel in één.
SamenwerkingVandaar de eenvoud; Alles zit er al in.

Voor HY-PRO is het maken van meststoffen een vak, wat inhoud, veel experimenteren en veel geduld. Wij kennen de factoren waar wij mee te maken hebben als geen ander, wat zich vertaalt in onze unieke productenreeks.

Artikel 1 tot 9 (van de 15 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 9 (van de 15 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles